Garnalen met een pittige Thaise saus

Garnalen met een pittige Thaise saus




Ingrediƫnten: voor 4 personen
600 gr garnalen
2 eetl. mayonaise
Sap van 1 citroen
2 teentjes knoflook, geperst
2 eetl. Thaise rode currypasta
3 eetl. verse munt
1 eetl. koriander
400 gr watermeloen
½ komkommer
2 sjalotten
1-2 kleine rode pepers, fijngesneden
 


Bereiden:
Open de garnalen door met een scherp mesje de rug in te kepen. Meng de mayonaise, citroensap, knoflook en currypasta. Roer 1 eetl. munt, koriander en garnalen erdoor en laat circa 30 minuten in de koelkast rusten. Maak ondertussen de salsa. Snijd de watermeloen en komkommer in stukjes van 1 cm en meng de sjalotten, rest van de munt, pepers en citroensap. Rijg de garnalen aan de spiesen en gril ze 2-3 minuten. Draai ze om en gril nogmaals tot ze roze en gaar zijn. Serveer de garnalen met de salsa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten