Ingrediƫnten:
200 gr pure chocolade, grof gehakt
100 gr gezouten boter
125 gr basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
Snufje kaneelpoeder
3 eieren, losgeklopt
50 gr bloem
100 gr geroosterde amandelen
100 gr witte chocolade, grof gehakt
Bereiden:
Smelt de pure chocolade met de boter al roerend op een lage
stand. Neem van de warmte bron en roer de basterdsuiker, vanillesuiker en kaneel
erdoor. Giet in een kom en klop tot het mengsel een beetje is afgekoeld. Klop
de eieren en de bloem erdoor. Spatel de noten en 2/3 van de witte chocolade
erdoor. Verwarm de oven op 180 graden voor. Giet het chocolademengsel in de
vorm en schud even om luchtbellen te verkomen. Bak de brownie in de oven in
30-40 minuten gaar. Neem uit de oven en laat afkoelen. Smelt de rest van de
witte chocolade en maak met behulp van een lepel strepen over de bovenkant van
de brownie. Laat opstijven en snijd in stukjes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten