Bruschetta met rauwe ham,
perzik en mozzarella
Ingrediƫnten: voor 4 personen
4 plakken
brood, gehalveerd
2 eetl.
olijfolie
1 teentje
knoflook
1 perzik,
gehalveerd en pit verwijderd
8 plakjes
rauwe ham
1
bolletje mozzarella, in plakken
2 eetl.
balsamicoazijn
1 handje
basilicumblaadjes
Bereiden:
Bestrijk de plakjes brood
aan beide kanten met olie en gril op de barbecue random krokant. Wrijf de
gegrilde broodjes licht in met knoflook. Gril de perzik met het snijvlak naar
beneden kort op de barbecue tot er mooie grillstrepen ontstaan. Snijd de perzik
in dunne plakken. Verdeel de ham en perzik over de bruschetta en leg de
mozzarella erop. Besprenkel met de azijn en verdeel de basilicum erover.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten