Pavlova met honingyoghurt en aardbeien


Pavlova met honingyoghurt en aardbeien:

Ingrediƫnten:

1 x basisrecept meringue
400 ml Griekse yoghurt
2 eetl honing
200 gr aardbeien
2 eetl gembersnippers



Bereiding:

Verwarm de oven voor op 100 graden. Vul de spuitzak met het meringuemengsel. Spuit eerst op de bakplaat de buitenrand ven het schuimtaartje met 12 doorsnede, en vul daarna het midden in met meringuemengsel. Spuit nog een keer meringue over de buitenrand zodat deze wat hoger wordt. Bak ze circa 1 uur in de oven. Laat ze afkoelen (als de onderkant nog zacht is eventueel in de uitgeschakelde oven). Meng de yoghurt met de honing. Leg 4 aardbeien met kroontjes apart, verdeel de yoghurt over de pavlova’s. Leg de aardbeien met gembersnippers erop. Maal er een beetje zwarte peper over en garneer met de hele aardbeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten