Pavlova met honingyoghurt en aardbeien:
Ingrediƫnten:
1 x
basisrecept meringue
400 ml
Griekse yoghurt
2 eetl
honing
200 gr
aardbeien
2 eetl
gembersnippers
Verwarm
de oven voor op 100 graden. Vul de spuitzak met het meringuemengsel. Spuit
eerst op de bakplaat de buitenrand ven het schuimtaartje met 12 doorsnede, en
vul daarna het midden in met meringuemengsel. Spuit nog een keer meringue over
de buitenrand zodat deze wat hoger wordt. Bak ze circa 1 uur in de oven. Laat
ze afkoelen (als de onderkant nog zacht is eventueel in de uitgeschakelde
oven). Meng de yoghurt met de honing. Leg 4 aardbeien met kroontjes apart,
verdeel de yoghurt over de pavlova’s. Leg de aardbeien met gembersnippers erop.
Maal er een beetje zwarte peper over en garneer met de hele aardbeien.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten