Rosbiefroosjes met gekaramelliseerde ui


Rosbiefroosjes met gekaramelliseerde ui



Ingrediënten: voor 8 stuks
2 eetl. boter
2 grote rode uien, gesnipperd
1 eetl. balsamicoazijn
8 plakjes rosbief
2 theel. geraspte mierikswortel
8 gehalveerde olijven
1 tomaat, in kleine blokjes


Bereiden:
Verhit de boter in een koekenpan en fruit hierin de rode uien met een snuf zout circa 5 minuten. Voeg de azijn toe en bak circa 20 minuten op een lage stand tot de uien zacht en donker zijn. Schep regelmatig om. Schep de gekaramelliseerde ui in een kommetje en laat circa 30 minuten afkoelen. Vouw de plakjes rosbief als een roosje en leg de roosjes op een amuselepel of een klein bordjes. Schep wat gekaramelliseerde ui in het midden en maak af met de olijven, tomaat en mierikswortel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten