Ingrediënten: voor 4
personen
2 eetl. sinaasappellikeur4 perziken, geschild en in stukjes
200 gr frambozen
4 verkruimelde schuimnestjes
250 ml geklopte slagroom
Blaadjes munt voor de garnering
Bereiden:
Meng de sinaasappellikeur door de perzikblokjes. Pureer de
helft van de blokjes en zet de rest apart. Pureer de helft van de frambozen.
Schep het verkruimelde schuim door de slagroom. Verdeel de perzikstukjes over 4
glazen. Schep de perzikpuree in strepen, door de helft van de slagroom. Verdeel
dit mengsel in een laagje over de perzikstukjes. Leg daarop de frambozen. Schep
de frambozenpuree ook in strepen door de rest van het slagroom en schep dit als
bovenste laag in de glazen. Zet eventueel nog even in de koelkast. Garneer met
de munt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten